["error","An access token is required to request this resource."]
Poolster
6 months ago

6 months ago
Bewegend leren

Vandaag heeft groep 3B zich de klankclusters aai, ooi en oei eigen gemaakt door middel van bewegen. De kinderen waren razend enthousiast. Een aantal peuters, die net op dat moment aan het spelen waren op het plein, vonden het reuze interessant en werden spontaan bij het spel betrokken. Er is meer dan één manier om iets te leren!

6 months ago

Het prentenboek van het sprookje van Assepoester is bijna af...
Een tipje van de sluier.

7 months ago
Afsluiting met muziek in groep 3B

De deur van groep 3B staat open voor de ouders van groep 3B. Als afsluiting zingen de kinderen een zelf gekozen lied. Luister maar mee..

7 months ago
Foto's uit het bericht van De Poolster

Uitstapje naar het Rijksmuseum, het was echt enorm genieten!

7 months ago

Joudy (gr8) wint 4 mei gedichtenwedstrijd!

Zoals u wellicht weet, heeft De Poolster het 4 mei monument aan de Meteorenweg geadopteerd.
Naast het deelnemen aan de herdenking en het plaatsen van een bloemenkrans, wordt ook in de klas uitgebreid aandacht besteed aan het thema Tweede Wereldoorlog.
Dit thema wordt ook doorgetrokken naar de tegenwoordige tijd. Bij onze deelname aan de jaarlijkse gedichtenwedstrijd van het 4-5 mei comité van Tuindorp werd dit heel mooi verwoord door onze Joudy Al Masri uit groep 8, die zelf in december 2015 uit Syrië naar Nederland is gekomen. Zij heeft in korte ... See more

7 months ago

7 months ago
Foto's uit het bericht van De Poolster

Samenwerken is een belangrijk onderdeel van het daltononderwijs. De leerlingen moesten samen een bouwwerk maken van spaghetti. Overleggen en een taakverdeling waren een belangrijk onderdeel van de opdracht. Samenwerken is nog elke dag leerzaam!

« 1 of 30 »