Beste ouders,

Mijn naam is Brenda Beijen en ik werk vanaf januari 2015 als ouder- en kindadviseur op De Poolster.  U kunt bij mij terecht voor tips, advies of steun bij alles op het gebied van opvoeden en opgroeien. Als ouder- en kind adviseur maak ik onderdeel uit van het Ouder- en kindteam Amsterdam Noord Noord/West.  In dit team zitten andere ouder- en kind adviseurs, jeugdpsychologen, jeugdverpleegkundigen en een jeugdarts van het OKC. Ik ben niet in dienst van de school maar werk wel samen met de school.

Wanneer naar de ouder- en kindadviseur?

U kunt om verschillende redenen met mij contact opnemen. Bijvoorbeeld omdat u zich zorgen maakt over het gedrag van uw kind zoals niet luisteren, boze buien, slechte eetgewoontes, teveel gamen etc. Ook als u zich bijvoorbeeld zorgen maakt omdat uw kind moeite heeft met uw scheiding, als uw kind op school wordt gepest of zich niet goed ontwikkelt.

Werkwijze

Samen met u en uw kind zoeken we naar oplossingen, zodat uw gezin weer zelfstandig verder kan. De één is geholpen met een paar tips, de ander met een aantal gesprekken op school of hulp thuis. Dit kunnen zowel gesprekken met ouders, met kinderen of gezamenlijk zijn. Als een situatie ingewikkeld is, kan ik u helpen om weer overzicht te krijgen en kunnen we samen een plan opstellen. Wanneer er specialistische hulp nodig is, kan ik u hierin op weg helpen.

Contact

U kunt mij bellen of mailen om een afspraak te maken. Iedere dinsdagochtend of donderdagmiddag kunt u zonder afspraak bij mij binnen lopen in de kamer bij de hoofdingang rechts van de trap.

Op dinsdagmorgen ben ik op De Poolster aanwezig van 8.00 uur tot 12.00 uur en op vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Brenda Beijen

Ouder-en kindadviseur

Ouder-en Kindteam Noord Noord/West

Telefoonnummer           : 06 23510943

Email                            : b.beijen@oktamsterdam.nl

Werkdagen                  : dinsdag, woensdag en vrijdag

www.oktamsterdam.nl